در ماه رمضان چه بخوریم؟
سحر: سحر نقش تعیین کننده ای در چگونه گذراندن روز و تأمین انرزی و مواد غذایی مورد نیاز بدن دارد. در سحر از خوردن شیرینی جات، غذاهای شور و پر چرب، آش جات (بویژه اگر غذای دیگری هم می خورید) حتما خودداری کنید.
مخلوطی از نان، انواع غذاهای ایرانی به حجم متعادل ولی کم روغن، کم چربی و کم نمک و کم شیرینی، صيفی جات آب پز( ذرت- گل کلم- کرفس- فلفل سبز - کلم بروکلی- نخود فرنگی- پیاز- سیر - هويج) میوه ، جوانه های خام، سالاد، آب و نوشابه های گرم و یا خنک. نوشیدن چای های متعدد گیاهی برای هضم غذا و تصفیه بدن از سمومات غذایی، می توانند انتخاب مناسبی برای سحر باشند.
افطار: از خوردنی های ذکر شده در زیر به تناوب انتخاب کرده و به میزان بسیارکم مصرف شود تا مانعی در خوردن شام نبا شد. گاهی افطار و شام را همزما تناول میکنند که در این صورت انتخاب خوردنی از لیست افطار و شام تا انجا معقول می باشد که انواع مختلف مواد غذایی و حجم خوراک مشکلی در هضم بوجود نیاورد.:
افطار لازم است با نوشيدنی گرم و چای های گیاهی شروع شود وبعد از آن انتخاب غذای ساده و ملا یم برای افطار از سالمترین نوع تغذیه است. ار جمله: خرما، کاچی، پنیر، سبزی جات، صيفی جات آب پز(گل کلم- کرفس- فلفل سبز - کلم بروکلی- نخود فرنگی- پیاز- سیر - هويج)، تخم مرغ آب پز، سيب زمينی آب پز، حلوا ارده و عسل ، میوه جات (به استثنای انگور- خربزه – طالبی - هندوانه)، فرنی، سوپ و آش جات (مرغ، جو، گوشت، حبوبات، سبزی، صیفی جات، غلات، برنج، شله زرد )، کره به میزان کم، مقدار کم گردو ، شیر برنج، حلیم جو پرک، حبوبات آب پز له شده ،آب به میزان بسیار کم ، کشمش، توت ، کره و عسل، خامه و عسل، بادام له شده و عسل، تخم مرغ بصورت آب پز عسلی.