صبیحه موسسه آموزش عالی -حوزوی امام حسین علیه السلام یزد

وبلاگ علمی -پژوهشی صبیحه

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

٣٥ سالگی آستانه پوکی استخوان ایرانیان

08 تیر 1391 توسط جعفری ندوشن

منبع:پایگاه اطلاع رسانی رجانیوز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بر اثر نوشیدن بیش از حد نوشابه‌های گازدار، سن ابتلا به پوکی استخوان در ایرانیان به ویژه زنان به ٣٥ سال کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس ، نوید عطار صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کاهش سن ابتلا به پوکی استخوان میزان شکستگی‌ها را سه تا چهار برابر افزایش یافته است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: هر بطری نوشابه دارای 12 درصد یا ده قاشق چای خوری قند است که این میزان قند زمینه‌ساز ابتلا به بیماری‌های خطرناک متابولیکی مانند دیابت، چاقی، امراض قلبی - عروقی و سرطان است.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: بر اثر نوشیدن بیش از حد نوشابه‌های گازدار، سن ابتلا به پوکی استخوان در ایرانیان به ویژه زنان به ٣٥ سال کاهش و میزان شکستگی‌ها سه تا چهار برابر افزایش یافته است.


وی در ادامه به دیگر افزودنی‌های نوشابه اشاره کرد و افزود: علاوه بر کافئین، رنگ‌ها نیز یکی‌دیگر از افزودنی‌های نوشابه است که به دلیل سمی بودن، در کبد که محل سم‌زدایی از خون است، تجمع پیدا می‌کند و به مرور سبب ایجاد عوارضی مانند نارسایی‌های کبدی و یا حتی سرطان کبد می‌شود.


عطار گفت: رنگ‌های غیر استاندارد بعضی نوشابه‌ها با تجمع در کبد به مرور سبب ایجاد نارسایی در این عضو می‌شود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دیگر افزودنی‌های نوشابه مانند اسید فسفریک، قند و افزودنی‌های نوشابه هر کدام سبب ایجاد عوارض و مشکلاتی برای بدن می‌شود.


وی افزود: در هر لیوان نوشابه ٣٥ تا ٥٥ میلی‌گرم کافئین وجود دارد که سبب بی‌خوابی و افزایش تپش قلب می‌شود و از سوی دیگر نوعی اعتیاد ایجاد می‌کند.

ont-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">

عطار افزود: پوکی استخوان، دیابت، کم خونی، چاقی، بیماری‌های قلبی- عروقی، نارسایی‌های کلیوی و سرطان بیماری‌های شایع در اثر نوشیدن زیاد نوشابه‌های گازدار است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: اسید فسفریک موجود در نوشابه ضمن تخریب مینای دندان، سبب افزایش احتمال پوسیدگی دندان می‌شود که از این رو متخصصان توصیه می‌کنند برای اینکه تماس نوشابه با دندان‌ها به حداقل برسد، باید نوشابه حتماً با نی نوشیده و بلافاصله پس از مصرف نوشابه نیز دهان با آب شسته شود.


عطار اظهار داشت: تحقیقات نشان می‌دهد که کافئین یکی دیگر از افزودنی‌های نوشابه است که می‌تواند سبب ایجاد ناآرامی و به هم خوردن سیستم خواب شود.

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: عمومی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

وبلاگ علمی -پژوهشی صبیحه

این وبلاگ با هدف ارتقآء روش تحقیق طلاب با اهداف زیر فعال می باشد

الهی ما همه بیچاره ایم وتنها تو چاره ای وما همه هیچکاره ایم وتنها تو کاره ای. الهی به فضلت سینه بی کینه ام دادی بجودت شرح صدرم عطا بفرما.
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات


ساعت فلش
وبلاگ-كد تاريخ هجري

دریافت کد اوقات شرعی

لینک دوستان

سیمای آفتاب
یاور زینب
صبیحه
عمارها
مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام ا. علیها) یزد
پارس اسکین
مدرسه علمیه الزهرا نصر تهران
نماز
آینه بهشت
مدرسه علمیه فاطمیه دامغان
فخر بطحاء
پشتیبانی وبلاگ مدارس
مدرسه علمیه فاطمیه قروه
شکوفه های بهشتی
طلبه جوان
بی بهانه ها
منتظر عدالت گستر
پلاک 110
مدیریت استانی یزد
مدرسه علمیه حضرت زهرا(سلام ا.. علیها)احمد آباد
مدیریت منطقه پنج (مازندران )
حوزه ونت در فضای مجازی
سفیر صبا
مدرسه علمیه الزهرا(علیهاسلام)یزد
مدرسه علمیه فاطمیه قروه در جزین

پیوندهای مفید

ایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پاسخگویی به سوالات دینی
موسسه فرهنگی واطلاع رسانی تبیان
پایگاه اطلاع رسانی حکومت جهانی
پایگاه خبری تحلیلی مهدی منتظر
منجی موعود
پشتیبانی وبلاگ مدارس
راسخون
پايگاه اطلاع رساني بلاغ
سايت اينترنتي ويژه طراحان مذهبي
تصاوير مذهبي و اسلامي
درگاه پاسخگویی به مسایل دینی
شيعه نيوز
پایگاه جامع عاشورا
پخش زنده اماکن متبرکه
پایگاه اشعار مذهبی
دوئل
مرکز نشروتنظیم آثار حضرت آیت ا.. بهجت

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس